Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2019

Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2019

Το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι ολοκληρώθηκε φέτος κουβαλώντας στο σάκο του 10 χρόνια Δράσεις για το κάτι άλλο. Το επετειακό Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα 10 χρόνια Σωματείο ήταν μια μεγάλη γιορτή που ξεχείλισε από χαμόγελα, ένθερμες αγκαλιές, κέφι, τραγούδι και πολύ χορό.

Λόγω της ECO διάστασης του φετινού bazaar μπορούσες να βρεις στον χώρο του Σωματείου διάφορα αντικείμενα καθημερινής χρήσης φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ δεν έλειψαν φυσικά οι χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, οι παραμυθόσακοι, οι χειροποίητες κρέμες, τα κεριά και τα στεφάνια. Επίσης μια νέα συλλογή από φούτερ και T-shirt με το logo του Σωματείου σε περίμενε να τη δοκιμάσεις.

Καλλιτέχνες, μπάντες και μουσικοί φόρτωσαν την καλή τους διάθεση και παρευρέθηκαν στο χώρο του Σωματείου, για να μας ξεσηκώσουν με τον χορό και το τραγούδι τους.

 Η αγάπη και η ενέργειά σας όμως είναι αυτές που μετέτρεψαν το χώρο του Σωματείου σε σπίτι και το Bazaar στην πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη ιστορία, ενός κόσμου που δεν περισσεύει κανείς.

12/03/20
Μέγεθος γραμματοσειράς
Χρώμα υποβάθρου